Rewelacyjny!

Na podstawie 22 recenzija

9.9

Poszczególne oceny

  • sobe:
    9.9/10
  • kupaonice:
    9.9/10
  • osoblje:
    9.9/10
  • lokacija:
    9.8/10
  • usporedba kvalitete s cijenom:
    9.8/10
  • usklađenost s cijenom:
    10/10

Preporučivane

100%
za obitelji
90%
za parove
74%
za seniore
50%
za single
41%
dla niepełnosprawnych
24%
dla osób ze zwierzętami
12%
za ekskurzije
6%
za obuke, konferencije
  • Aneta
    10
    Aneta
    2022-08-06 01:02:27

    Pokoje czyste i bardzo wygodne w pokoju lodowka i czajnik, dodatkowo 2 bardzo dobrze wyposazone kuchnie. Blisko do centrum i plazy Dubaj. Przemily i pomocny własciciel. Polecam pobyt w Zorzy.

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za single
    • za seniore

  • 10
    Zuzanna
    2022-07-23 22:49:03

    Mili właściciele i przytulne pokoje, byłam kilka dni temu i na pewno przyjadę za rok.

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za obitelji

  • 10
    Lilianna
    2022-07-23 22:31:46

    Bardzo miła obsługa i fajny plac zabaw. Bardzo fajne pokoje z lodówką i czajnikiem. Bardzo polecam. I na pewno przyjadę tu za rok.

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za obitelji

  • Malwina
    10
    Malwina
    2022-01-06 18:38:37

    Byliśmy dwukrotnie i w tym roku również planujemy wrócić do Zorzy. Czysto, cicho i przyjemnie.

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za seniore

  • Michalina
    10
    Michalina

    Wygodne, ładne pokoje niedaleko morza i centrum. Właściciele bardzo serdeczni i pomocni. POLECAM!

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji

  • Aneta
    10
    Aneta

    Polecam serdecznie. Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Pewnie za rok wrócimy. Pozdrowienia dla właścicieli😀

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji

  • 10
    Jakub

    Idealne miejsce dla rodzin,cisza spokoj blisko sklep i plaża. Jestesmy poraz drugi w tym samym miejscu.Polecamy Pana Adama i pozdrawiamy

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za obitelji

  • Anna
    10
    Anna

    Oferta zgodna z opisem. Właściciele sympatyczni i bardzo uczynni. Pewnie jeszcze wrócimy pod ten adres. :)

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • dla niepełnosprawnych
    • za seniore

  • 10
    Dawid

    Mimo przegranej Chorwatów w finale ligi mistrzów uważamy pobyt w tym miejscu za bardzo udany. Przed decyzją o miejscu zakwaterowania kierowaliśmy się zdjęciami i opiniami. Wiecie co? Wszystko jest w porządku. Nie rozczarowaliśmy się. Zastaliśmy to...

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za single
    • dla niepełnosprawnych
    • za seniore

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Francja!!! Dzięki za opinie i oczywiście zapraszamy w przyszłości. Pozdrawiam!
  • 10
    Natalia Kuszła

    Śliczne, czyste pokoje a przede wszystkim uczynni i przemili właściciele :-) Polecamy to miejsce wszystkim!!

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za single
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla niepełnosprawnych
    • za seniore
    • za ekskurzije
    • za obuke, konferencije

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej