Rewelacyjny!

Na podstawie 101 recenzija

9.5

Poszczególne oceny

  • sobe:
    9.4/10
  • kupaonice:
    9.5/10
  • osoblje:
    9.6/10
  • lokacija:
    9.7/10
  • usporedba kvalitete s cijenom:
    9.4/10
  • usklađenost s cijenom:
    9.6/10

Preporučivane

86%
za parove
84%
za obitelji
50%
za single
33%
za seniore
14%
za ekskurzije
13%
za obuke, konferencije
1%
dla osób ze zwierzętami
1%
dla niepełnosprawnych
  • 10
    Mariola
    2021-06-10 22:38:18

    Super pobyt w Willi Diament! Pokoje na jak najwyzszym poziomie!Obsluga REWELACJA :) POLECAM KAZDEMU!!!

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji

  • 2
    Klaudia
    2021-06-08 12:27:00

    Zacznę od tego, że obsługa tejże "willi" jest do wymiany. Pani bardzo nie uprzejma. Nie potrafi nawet odpowiedzieć "dzień dobry". Gości, czyli klientów, traktuje z góry i obsługuje byle jak, odpowiadając na każde pytanie z wielką łaską. Same...

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za single

  • Renata
    10
    Renata
    2021-06-02 23:55:18

    Polecam, wszystko zgodne z opisem, fajna kuchnia z jadalnią, lodówki właśnie w jadalni. Blisko ( 2 min) sklep spożywczy, 5-7 min busy, deptak.

    opinia zweryfikowana
    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za seniore

  • 9.7
    Grzegorz
    2021-05-11 11:00:59

    Polecamy blisko do centrum, parking na miejscu ,nowe pokoje dobre wyposażenie. Sympatyczna Pani właścicielka. Pozdrawiamy:)

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za obitelji

  • 9
    Iwona
    2020-10-16 07:35:32

    Bardzo dobra lokalizacja blisko centrum. Minus- w dobie koronawirusa brak mydła w łazience.

    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za single

  • 10
    Anitka SS
    2020-09-02 08:06:43

    Cudowny pobyt w Willi Diament. Pokoje duze, pachnace a przedewszystkim czysciutkie. Bardzo miła Pani włascicielka, we wszystkim pomoze. Parking bezpłatny. Polecam Kazdemu!!

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za single
    • za seniore
    • za ekskurzije

  • 10
    Marika
    2020-08-23 08:47:44

    Rewelacyjny pobyt w Karpaczu. Willa obłedna, wszystko nowe czyste pachnace. Naprawde nie mielismy do czego sie doczepic. Super włascicielka. Do centrum blisko. Parking bezpłatny na miejscu. POLECAM WSZYSTKIM!!

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za single
    • za seniore
    • za obuke, konferencije

  • 8
    Barbara Kołak
    2020-08-23 08:02:00

    czysto i zadbane pomieszczenia

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za parove

  • 7.6
    Emilia Alwin
    2020-08-16 10:58:19

    Obiekt jest zadbany, kuchnia dobrze wyposażona, znajdują się punkty do dezynfekcji rąk. Łazienki, jak i pokoje, są czyste, jednak zdecydowanie za ciasne. Łazienki w pokoju dwuosobowym minimalistyczne. Podobnie jak pokój na poddaszu... Dodatkowo,...

    opinia zweryfikowana
    + više
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • za parove
    • za single

  • 9.6
    Ewelina Szl
    2020-07-30 08:19:52

    Pokój czysty i zadbany, bardzo miła pani z recepcji, dobrze wyposażona kuchnia. Polecamy.

    + više
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • za parove
    • za obitelji
    • za seniore

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej