Dodajte recenziju

Rewelacyjny!

Na podstawie 44 recenzija

9.8

Poszczególne oceny

  • sobe:
    9.9/10
  • kupaonice:
    9.9/10
  • osoblje:
    9.9/10
  • lokacija:
    9.4/10
  • usporedba kvalitete s cijenom:
    9.9/10
  • usklađenost s cijenom:
    10/10

Preporučivane

89%
za parove
86%
za obitelji
50%
za seniore
36%
za single
7%
za obuke, konferencije
5%
dla niepełnosprawnych
5%
za ekskurzije
  • 10
    Ilona Ciombor
    2019-09-10 22:42:43

    Bardzo udany wypoczynek w willi vanilia. Wszystko zgodnie z opisem, bardzo spokojna okolica, cicho, czysto, pachnąco, świetne pokoje! Spacerek nad morze zajmował ok 15 min. Możliwość wypożyczenia rowerów :-) Miła Pani właścicielka! Gorąco polecam!

    Wyjazd: w parze

  • 10
    Weronika Łuczak
    2019-08-09 23:57:52

    Super miejsce, spokojny odpoczynek, do morza przyjemny spacer

    Wyjazd: w parze
    • za obitelji
    • za parove

  • 10
    Patrycja
    2019-08-05 16:14:14

    Bardzo fajne miejsce, mili właściciele, pokoje super. Serdecznie polecam!!!

    Wyjazd: rodzinny
    • za single
    • za obitelji
    • za parove

  • 10
    Artur
    2019-07-14 16:49:03

    Serdecznie polecam, bardzo czyste pokoje, miła obsługa, właściciele zawsze służą pomocą.

    Wyjazd: rodzinny
    • za obuke, konferencije
    • za ekskurzije
    • za seniore
    • dla niepełnosprawnych
    • za single
    • za obitelji
    • za parove

  • Krzysztof
    9
    Krzysztof
    2018-10-14 09:34:47

    Wszystko zgodne z opisem. Polecam ten obiekt.

    Wyjazd: rodzinny
    • za obitelji
    • za parove

  • 10
    Edyta
    2018-09-15 22:03:45

    Obiekt godny polecenia. Pobyt będziemy miło wspominać.

    Wyjazd: w parze

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Serdecznie dziękuję za tak wysoką ocenę i podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu u nas:) Zapraszamy ponownie:)
  • Ewa
    10
    Ewa
    2018-09-13 16:41:29

    Serdecznie polecam. Nie można się do niczego doczepic. Czysto, pachnąco, do morza nie daleko, właściciele służą pomocą. Napewno kiedyś wrócimy

    Wyjazd: rodzinny
    • za seniore
    • za single
    • za obitelji
    • za parove

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękuję za wystawienie tak pozytywnej opinii:) Zapraszamy do Władysławowa!
  • Beata
    10
    Beata
    2018-09-12 21:55:47

    Wakacje spędzone w Willa Vanilia były bardzo udane. Duży, przestronny, nowocześnie urządzony ale przede wszystkim czysty, bardzo ładny pokój, jak i również łazienka. Wszystko zgodne z opisem zamieszczony w sieci. Cisza, spokój i ogród pełen...

    Wyjazd: rodzinny
    • za seniore
    • za single
    • za obitelji
    • za parove

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Jest nam niezmiernie miło czytać takie opinie:) dziękujemy bardzo i polecamy się na przyszłość. Pozdrawiam!
  • Agnieszka Tkaczyk
    10
    Agnieszka Tkaczyk
    2018-08-29 20:08:46

    Gorąco polecam

    Wyjazd: rodzinny
    • za seniore
    • za single
    • za obitelji
    • za parove

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę:) Pozdrawiam i zapraszam w przyszłości.
  • 10
    Agnieszka Walendzik
    2018-08-08 18:37:09

    Spędziłam razem z córką i mamą bardzo miłe wakacje nad morzem :) nasz pokoj był bardzo ładny, czysty, wszystko zgodne z wcześniejszym opisem. Cisza, spokój i ogród pełen atrakcji dla najmłodszych. Spodobało nam się tak bardzo, że chciałyśmy...

    Wyjazd: rodzinny
    • za obitelji

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Cieszę się, że podobał się Paniom pobyt u nas:) miło czytać tak pochlebne opinie:) dziękuję i zapraszam ponownie!